100 Day Challenge – Uke 10

Da er jeg 10 uker inn i programmet. Jeg har 30 dager igjen før det har gått 100 dager. Etter en uke med bare grønne tall så ligger jeg nå nesten 20 000 skritt over hva jeg må ligge på. Det har vært en bra uke hvor jeg har jobbet med å få tallene inn, og klarte nesten 14 000 over, noe jeg er kjempe fornøyd med.

Denne uke må jeg stå på litt siden store deler av lørdagen skal tilbringes på et fly og da sover jeg stort sett. Når jeg har kommet meg over til USA så må jeg stille om klokka på GoWear Fit slik at jeg får riktige tall der borte. Jeg er spent på hvordan det kommer til å gå.

Jeg vet at min venninne og har en teller, så vi skal nok pushe hverandre med å få inn de tallene vi trenger. Gleder meg veldig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *