Mellom låra….

Hvis du har noen kg for mye, er det ofte at låra gnir mot hverandre når man går. Det har det gjort på meg i alle år, til stor ergrelse.

Jeg vet ikke hvor mange bukser som har vært helt fine ellers, men som har hull på innsiden av enten det ene eller det andre bukselåret. Det er utrolig irriterende og plagsomt.

Om sommeren når jeg går i skjørt så blir jeg varm og får utslett på innsiden av lårene som er vondt. Det gjorde i mange år til at jeg aldri gikk med skjørt om sommeren. Mest om høst og vår da jeg kunne ha strømpebukse på meg.

Det var og i mange år flaut at lårene gikk sammen, de skulle liksom ikke det. Nå bryr jeg meg ikke på den måten. Nå er det bare plagsomt når buksene slites. Det har ikke skjedd på lenge, men oppdaget at den ene buksen min i dag har begynt å bli slitt. Nå er den brukt litt, men dog er det kjipt.

Foto kredit: http://www.mytights.com/

Våren for 2 år siden oppdaget jeg Spanx . Ikke bare fest Spanx, men ogsp hverdags Spanx eller Power Panties som de heter. Det har gjort at jeg nå om sommeren bruker utrolig mye skjørt, og det er bare så deilig. Hverdags Spanx holder ikke så stramt på plass, men er mer for å beskytte innsiden av lårene. Det var en helt ny opplevelse første gang jeg gikk med skjørt hele dagen uten å bli sår.

Foto kredit: http://www.mytights.com/

Er det noen andre som sliter med at lårene gnir mot hverandre?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. >De så helt supre ut! Er helt anti skjørt/kjole pga lårgnissing. Men de ruller seg ikke oppover lårene da? Eller sklir opp?

  2. Beklager at jeg ikke har svart på denne før. De hverken sklir eller ruller, det er derfor de er så bra. jeg er utrolig fornøyd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *