Kan jeg få se i sekken din?

Da jeg gikk hjem fra jobben i dag gikk jeg innom en butikk for å handle ost til dagens middag. Jeg gikk raskt igjennom, var en del folk, men og en del folk som jobbet der som stablet i hyllene.

Kommer til kassen og legger osten på rullebåndet. Hans om sitter i kassen ser da at jeg tar av meg sekken. Jeg hadde sekken på meg med hoftebelte på og belte over brystet som han ser at jeg løsner. Finner lommeboken i topplokket og skal betale. Hvorpå da han spør om å få se i sekken min.

Sekken det er snakk om

Jeg sier som sant er at den har vært lukket hele tiden, han så jo nettopp at jeg tok den av meg. Nei, men han måtte se oppi den. Jeg gjorde stort nummer av å åpne både reima og selve indre rommet for å poengtere at den hadde vært lukket hele tiden og det hadde vært umulig for meg å fått lagt noe oppi uten å bli oppdaget.

Alt han ser i sekken er lunsjboksen og en tom vannflaske.

Jeg skjønner at de vil sjekke, det skjer tyverier hele tiden, men jeg mener man burde se an hva de skal sjekke. En kurv eller åpen veske som ligger i vognen, ja. Ikke en sekk som har vært på ryggen og det er tydelig at jeg ikke har hengt rundt i butikken for å se om jeg kan legge noe i sekken.

I ettertid skulle jeg ønske at jeg hadde proteser, men jeg ble så satt ut av spørsmålet. Har handlet der mange mange ganger, og dette er første gang det har skjedd når jeg har hatt på meg sekk. Har jeg kurv eller lignende så viser jeg frivillig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *