Nei, det er ikke snø, det er salt….

Vinteren er heldigvis på hell her i Wien, takk og pris for det. Jeg er klar for vår, sol og ikke minst veier uten salt. Nå og da får vi noen snøfnugg fremdeles og da står byen på hodet virker det som.

I går hadde vi fått 0.5cm med snø over natten, og de var ute iherdig og skulle rydde veien. Å rydde veien for dem betyr å salt. Og som de salter. Det er nesten som de kaster bøtter med salt utover hele. Selv om det faktisk ikke er lov å salt gangveier om man ikke har fått spesial tillatelse.

Saltet ikke bare ødelegger sko og man får hvite flekker på buksekanten, men det er utrolig vondt for dyrene som er ute og går. Odin kan heldigvis løftes over de verste partiene, men ikke alle hunder veier 2.5kg. Og selv steder hvor det ikke er mye merker Odin det og begynner å løfte på bena fordi det svir.

Wien kan ikke håndtere snø, det er klart. Når det har kommet 0.5cm med snø og man salter som bare det selv om det er meldt varmegrader og snøen er borte før 12, så forteller det meg at snø kan de ikke i denne byen.

Liten voff som ikke vil ut, salt på potene er vondt
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *