30 Day Challenge – minker vi?

Det har gått ca 2 uker siden jeg begynte på dette prosjektet. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har ikke jobbet så veldig iherdig med det, har blitt mye mindre trening enn planlagt. Og siden vekten har stått stille så hadde jeg heller ikke ventet at jeg skulle gå ned noe i cm.

Men da jeg målte meg i dag og regnet sammen, så har jeg faktisk gått ned 13cm totalt. Mye er det ikke, men det er litt. Og 3 av dem var faktisk under brystene/ryggen, og det liker vi.

Jeg skal prøve å godt jeg kan å få inn mer trening de siste 2 ukene. Siste måling blir 12.2, dagen før jeg reiser til USA. Jeg regner ikke med å klare å komme ned i 40, men bare at det krymper i cm er positivt. Og hvis jeg er flink i USA/Canada så har jeg faktisk 6 uker til jeg skal til jeg skal til USA igjen, så kanskje da.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *