Gud forby noen sa noe imot deg Drevon

Så fort noen kommer med noen utsagn om ernæring som ikke er 100% i tråd med hva Christian A. Drevon mener så er han frempå og mener at dette er feil.

Du kan spise deg yngre

Jeg var medlem i VK for en stund tilbake. Og hver gang noen bare prøvde å komme frempå med noe som ikke var etter hans retningslinjer, så ble det slått ned med standard svar som han brukte på alle spørsmål om ernæring. Nytenkning og alternativer var det ikke.

Han irriterte meg da, enda mer nå. La folk få lov å lese og danne sin egen mening. Ikke slå dem ned så fort dem ikke følger det du tjener penger på. For begynner de å tenke bort fra det VK forkynner så forsvinner jo og pengene til Drevon.

Blir litt matt av slike ting. Det har ingenting med artikkelen å gjøre, men Drevon og måten han kommentere ting på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *