Kveldens tur antrekk

Dagens siste tur med Odin er overstått. Helgen har begynt og jeg har inntatt helgens antrekk. Så da det var på tide å gå med Odin hadde jeg ingen planer om å bytte.

Pysj bukse og et par gamle vinterstøvler
I Norge hadde vel ingen reagert på dette. Men har i Wien har pysj/joggebukse trenden overhode ikke kommet, så hadde det vært midt på dagen så hadde jeg vel fått noen blikk. Ikke at jeg hadde brydd meg. Var ikke så kaldt som jeg trodde det kom til å bli.
Her i Wien salter det noe fryktelig, noe som går ut over potene til Odin. Ikke noe gøy. Han står der og hever bena fordi det svir og prøver å slike av, noe som han overhodet ikke skal. Så da er det å finne noe snø han kan løpe litt på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *