Syndrom X?

Jeg må si at Nettavisen er vel den avisen som har mest positiv omtale om Lavkarbo. VG kan ikke fordi det går i mot Vektklubb og de vil da motsi seg selv. Dagbladet har ikke mye om slanking generelt. Artikkelen jeg snakker om er hentet herifra. Lider du av syndrom X?

Syndrom X kan like godt være et generasjons syndrom. Vi spiser mye mer karbohydrater i dag enn vi har gjort noen gang. Vi beveger oss mindre, og er større enn noen gang. Insulinproduksjonen jobber på overtid konstant med alt sukkeret vi dytter i oss.

Artikkelen sier at en metode å behandle syndrom X er å kutte ned på karbohydrater. Noe mange av oss har gjort og sett fantastiske resultater. Det motiverer oss til å bevege oss mer som igjen gir helsegevinster. Den nevner Fedon som lavkarbo guru i Norge. Og det er han nok, men Fedon reduserer ikke nok karbohydrater.

Uansett, positiv omtale for lavkarbo, er alltid flott. Jo flere som vet om det, jo bedre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *