Oi, jeg har blitt gammel

Både følte føler jeg det slik og det så sånn ut da jeg stod i heisen på jobben i dag.

Heisene har vegg til tak speil og jeg ble stående å se på fjeset mitt. Der så jeg til min forskrekkelse at jeg ser gammel ut i fjeset. Jeg ser klare tegn på at jeg ikke er 20 lenger. Mer søvn burde jeg få og. Kanskje begynne å bruke litt sminke så jeg ikke ser ut som nettopp har stått opp.

Det er første gang jeg har opplevd det faktisk. Pleier ikke å studere meg selv i speilet så nøye, spesielt ikke fjeset. Fikk en liten oppvekker. Kanskje på tide å begynne å bruke litt krem i fjeset, ta vare på det jeg har.

Noen som har noen tips?

Sliten ja
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *