100 Day Challenge – Uke 7

I morgen er det 7 uker igjen til disse 100 dagene er over. Så nå har jeg kommet halvveis. Forrige uke jobbet ejg bra i ukedagene og lå allerede fredags kveld bare 1800 skritt under ukesmålet. Helgen ble noe roligere, men jeg har tatt inn ca 12 000 skritt på det jeg ligger etter. Nå har jeg ca 14 000 igjen og det har jeg tenkt å ta igjen denne uka.

Spinning har jeg enda ikke kommet igang med, men jeg gir ikke opp enda. Jeg har 26 dager før jeg reiser til USA, og 9 dager etter at jeg kommer hjem frem til disse 100 dagene er over. Jeg må komme igang om jeg i det hele tatt skal ha en sjanse til å få til dette her.

Da jeg nettopp hadde satt den sammen

Jeg jobber på videre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *