Lavkarbo med Sjokolade og Cola

Det er faktisk helt mulig. Ikke at du skal leve på det, men at du kan ta det en gang iblant. Det gjør jeg. Og jeg holder meg i ketose og går nedover. Nå må jeg jo si at det er Cola Zero jeg drikker og deBron sjokolade jeg spiser, og ikke vanlig cola og sjokolade. Selv vi har lov til å kose oss litt på en fredagskveld.

Jeg er ikke noe glad i mørk sjokolade, men denne er faktisk kjempe god. Ikke for søt, men ikke for bitter. Og mye bedre enn de lyse fra samme merke. Sjokoladen inneholder 2.55g net karbs pr plate. En plate er 75g. Jeg spiste 25g, som er mer enn nok. Det tilsvarer 0.85g net karbs.

Ang. Cola Zero. Den smaker faktisk bedre her nede enn i Norge. Noen kommer til å si at den smaker det samme, men det er ikke mulig. For det er ikke det samme vannet i hvert land, og det avgjør. Jeg prøvde Cola Zero da jeg var i Norge. Var ikke noe godt. Jeg drikker ikke mye, men et glass ca 1 gang i uken er lov.

Cola Zero er den eneste 0 karbs drikken de har her nede. Har aldri vært noe Cola drikker, men nå syntes jeg at et glass er godt når jeg er lei av vann.

Nam
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *