>100 Day Challenge oppdatering

>Har ikke blitt noe oppdatering i julen siden jeg ikke hadde tilgang til alle data, men nå har jeg fått satt med ned og ført inn det som skal og jeg må jo si at jeg ligger etter.

Det ble ikke mye tur i julen. Det var utrolig kaldt, og Odin nektet mer en 10min ute, ble stort sett ikke mer enn 3. Men jeg ligger ikke så langt bak at jeg ikke klarer å ta det inn. Jeg ligger litt under 40 000 skritt under der jeg skal være nå. Det går jeg inn uten problemer.

Spinning har jeg mer å ta igjen av. Målet er 50 timer på sykkelen. Jeg har 0 til nå og jeg har 63 dager igjen å gjøre det på. 16 av de dagene går til reising, så det er egentlig bare 48 dager igjen. Jeg får bare henge i.

Jeg gir ikke opp, dette skal gå.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *