>Jeg har kommet halvveis

>Fradag da jeg stod opp var målet å ha kommet helvveis i vektnedgangen. Og det klarte jeg viste vekten min.


Nedgangen hit har gått på 13 uker. Det har gått raskt, spesielt i starten, men jeg vet og er forberedt på at det skal gå saktere fremover. Målet er at jeg skal nå mitt endelig mål til jul neste år. Det er realistisk og noe å jobbe fremover mot.

Det er ved dette punktet jeg alltid har gått opp igjen. Jeg har jobbet mot et mål, ofte julen og så gått opp igjen etter julen. Men det skal ikke skje denne gangen. Og av den grunn at jeg spiser lavkarbo/LCHF igjennom julen. Jeg trives så godt med denne måten å spise på, så hvorfor spise på noen annen måte bare fordi det er jul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *