>Endrer smak

>Dette har jeg ikke opplevd før, men nå som jeg har gått over til en mer LCHF måte å spise på så har jeg lagt merke til at ting som jeg elsket før, nå bare smaker greit. Ting som jeg likte, smaker ikke godt lenger og ting som jeg kunne spise masse av før, tar jeg bare en bit av.

F.eks. Jeg har en Chunkey Blue Cheese dressing som jeg er veldig glad i. Var blir vel det riktige ordet. For selv om jeg ikke har spist mye av den i det siste og blitt lei, så liker jeg nesten ikke smaken av den mer. Andre ting er Cola Zero (som er den eneste zero de har i Østerrike). Jeg har aldri vært noen Cola drikker, men Zero har vært godt av og til. Nå smaker det bare noe søtt unaturlig blanding.

Er et par andre ting og. Det jeg lurer på er om andre og har opplevd dette?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *