100 Day Challenge – Uke 1

>Da er første uke på 100 Day Challenge over. Resultatet er rett over 84 000 skritt som er det jeg må ha for å ligger til målet. Hadde et par dager med godt over 12 000 skritt, men så ble det et par dager under 12 000 så da ble totalen litt over 84 000.

Denne uke er målet å forbedre det. Må begynne å satse på at jeg skal ha over 12 000 pr dag og ikke gå over i ukedagene og sløve i helgene.

Ellers har det ikke blitt noen timer på spinning sykkelen så det må ihvertfall skjerpes. Er i Norge i 2 uker hvor jeg vet det ikke blir noe spinning, så da må skjerpes disse dagene nå før jeg reiser. Jeg har bare godt av det. Og deilig er det og faktisk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *