>Helger

>Helger har en tendens til å bli sløve på mat. Jeg sover lenge, som er utrolig deilig, og da blir det senere frokost. Da orker jeg stort sett ikke mat igjen før til middag. Så det blir liksom bare 2 måltider på en dag.

Helger er ikke en del av rutinen. Det kan være farlig. Farlig fordi man blir avhengig av rutinen. Og når man ikke har det så er faren for å gli ut stor. Jeg liker rutinene mine i ukedagene, men helgene går også veldig greit. Spesielt nå på lavkarbo. Trangen etter noe søtt eller salt, eller at det er jo helg så jeg må kose meg, er liksom ikke der lenger. Og det er deilig.

I dag ble det oste chips med guacamole til sen frokost og chicken fingers til middag. Utrolig godt begge deler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *