Helt ærlig

Jeg kan ikke fordra wordpress. Det har tatt all lysten av blogging fra meg. Og som resultat, det er stille her om dagen.

Men det er ikke bare av den grunn.

Jeg har løpeforbud. Har hatt det siden slutten av mars.

Jeg skulle egentlig ha løpt stafett under Wien Maraton med et lag fra jobben, men måtte dessverre si ifra meg den plassen. Det var virkelig noe jeg hadde gledet med til.

Men jeg var til ortoped som ga meg løpeforbud og som startet en lege runde uten like.

Jeg var først til ortoped som sendte meg til røntgen. Tilbake til ortoped som sente meg til MR. Tilbake til røntgen som sendte meg til fysioterapi. Der måtte jeg og til lege som satte meg på passiv fysioterapi som bestod av strøm, ultralyd og omslag. Så tilbake til ortoped som sendte meg til en annen spesialist for å få sjekket venene i bena. Så var det tilbake til fysio legen som har satt meg på en ny runde med fysioterapi, denne gangen litt aktiv samt ultralyd og strøm.

Så etter mange uker med null kativitet og syntes synd på meg selv så har vektetn gått opp. Men jeg har tatt taket og er på vei ned igjen samtidig som jeg har begynt å gå en del.

Jeg begynner med akriv fysioterapi når jeg kommer tilbake fra turen til Norge som er om 2 uker.

Av annet som har skjedd. Jeg har fått meg hund. Han falt litt i fanget mitt kan du si. Odin er en 6mnd gamel Chihuahua som er med meg på tur. Han har blitt så flink nå, og vi koser oss ute.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *