Løper med gutta…..i pøsregn!

Jeg er ikke venner med WordPress, helt klart. Men jeg har ikke gitt opp helt enda.

Jeg har sakte men sikkert begynt å løpe igjen. For 4 uker siden fikk jeg mail på jobben om at de startet løpegruppe hver torsdag kl 17, uansett vær. Jeg stiller opp.
Første gangen var deg meg og 8 mannfolk. Var utrolig morsomt. 11km ble løpt på første turen. Etter det har det kommet noen damer til med og mer mannfolk. Det er utrolig gøy.

I dag har det pøsregnet her nede siden kl 12. Jeg håpet at noen kom, men regnet ikke med mange. I dag var det meg og gutta igjen. Vi var 8 totalt. Er kjempe motiverende å løpe, og selv om det regnet var det utrolig deilig.

Vi har løpt 10km hver gang. Ellers så prøver jeg å få ned pulsen min. Har alltid løpt med høy puls. Det har ikke vært noe problem, jeg kan løpe langt med høy puls, men jeg kunne tenke meg å få den ned. Så ellers i uka løper jeg i puls sone 1 som er mellom 150-160 slag sånn ca. Syntes det går sakte. Men jeg har merket at pulsen er ikke fult så høy når jeg løper med gruppe lenger.

Skal komme med mer oppdateringer etterhvert. Må bare prøve å bli venner med WordPress først.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *