Har hatt influensa uten å egentlig vite det

I dag har jeg vært hos legen og fått svar på prøvene jeg tok sist uke.

Legen lurte på om jeg forkjølet, jeg sa nei, hverken hadde feber, hostet, eller var snufsete. Ja, for verdiene viste at jeg hadde hatt en kraftig forkjølelse/influensa, men uten symptomene, bare at jeg var trøtt, sliten og energi løs.

Så jeg fikk lov til å begynne å trene rolig når formen var blitt bra igjen.

Jeg tok og EKG. Legen spurte om jeg trente hvor på jeg sa ja, normalt sett. Ja, for jeg hadde et veldig sterkt hjerte, så jeg måtte bare fortsette.

Ellers har jeg høyt kolesterol. Det har jeg hatt lenge, og uansett om jeg har veid mye eller mindre så har den vært det samme. I samråd med legen så har jeg fått 3mnd på å se om jeg kan gjøre noe, om ikke må jeg på medisiner. Da er det det man kaller genetisk. Ikke at mine foreldre har høyt kolesterol er bare det man kaller det, fordi man ikke kan endre det uten medisiner.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *