Skulle ha begynt denne uka, men…

…det har ikke gått. Det jeg skulle ha begynt på var halvmarton trening til Wien Halvmaraton, men det har jeg da ikke fått gjort.

De 3-4 siste ukene har jeg merket at jeg har vært tappet for energi, og selv om jeg har prøvd å trene så har det bare ikke gått. Jeg har fått trent noen ganger med PT, men all cardio trening har blitt kuttet ut.

Det kom til det punktet hvor jeg på torsdag for litt over en uke siden ikke kom meg ut av senga. Jeg gikk til legen, for dette er ikke normalt. Han kunne ikke si noe, men jeg fikk tatt EKG og masse blodprøver og vil få svar på disse på mandag ettermiddag.

Det er en merkelig følelse, for jeg vil nemlig trene, men har bare ikke energien til det. Jeg kom meg på jobb sist uke, men mot slutten av uka måtte jeg kutte ut å sykle til jobben og, jeg klarte det bare ikke.

Jeg håper det er noe som kan fikses raskt og at jeg kan få begynt å trene og komme meg i form igjen, for dette liker jeg ikke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *