Løper fort

Syntes jeg ihvertfall.

Min far og jeg har vært ute og løpt rundt det Store Stokkavannet her i Stavanger i dag og. Litt kaldere enn på julaften og ikke noe sol denne gangen, men en flott tur ble det.

Nå som det er så kaldt så merker jeg at jeg trenger mer tid på å bli varm i forholdt til astmaen enn jeg må om sommeren. Om jeg ikke gjør det så puster og peser jeg som en hvalross.  Og sånn ble det i dag. Jeg er jo ikke sliten, men pusten hemmer litt.

Det gikk litt tyngre i bakkene i dag, jeg er jo ikke vant til det, flatt i Wien. Men på flata gikk det i bra tempo. Runden gikk på 52:15 som er 2:19 bedre enn på julaften. Og 6.17pr km. Jeg er utrolig fornøyd med det.

Er så morsomt å ha noen å trene med. Jeg hadde aldri presset meg slik hadde jeg løpt alene, det er sikkert. Bare synd at jeg skal reise i morgen som min far så, hadde vi fortsatt slik så hadde vi fått den bra tiden etterhvert.

Men jeg gleder meg til å komme på besøk til sommeren og se hvilken tid vi klarer da, skal bli morsomt å se.

Håper alle har en flott romjul, med eller uten trening. Jeg planlegger å få inn noen økter til før det nye året starter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *