Trening med Stephan

Det er en stund siden jeg har trent med Stephan, men de har hatt tilbud på 10stk PT timer for 140 Euro, så min mor sa hun skulle bli med å spandere. Noe jeg er veldig glad for.

Tidligere når jeg har gått ned i vekt så har jeg kommet et stykke på vei, og så har jeg liksom gitt opp/mistet motivasjonen. Men denne gangen skal jeg ikke det. Og jeg har Stephan der til å hjelpe meg.

Jeg har satt opp 2 timer denne uka, og så kommer jeg til å fortsette med 2 timer i uke i januar og så gå over til 1 gang i uka. Han er utrolig motiverende, og han kunne se kjempe fremgang, spesielt siden jeg ikke har sett han på en stund.

Jeg hadde først time med han i dag og det kjenner jeg allerede nå. Armene gjør vondt. Vi jobbet bryst og rygg, samt litt triceps. Jeg har ikke trent mye styrke i perioden hvor jeg ikke har brukt PT, så det kommer til å merkes i morgen. Veldig.

Men han er så motiverende, pusher meg utrolig bra, vet hva han skal si, får meg i humør, tro på meg selv. Og så er det morsomt å overraske han, som i dag da jeg var sterkere enn han trodde i en øvelse.

Jeg har time på fredag, lørdagen reiser jeg hjem til Norge. Jeg skal ha med meg strikkene mine og bruke dem, samt min mor har spinning sykkel, en venninne jeg skal besøke har mølle og så håper jeg at det ikke er snø et par av stedene jeg skal, så jeg får løpt litt.

Gleder meg til å komme hjem og se familie og venner.  Målet for julen er å kose meg, med måte og holde vekten stabilt til jeg kommer tilbake.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *