Har tenkt litt

Planen er jo å løpe Vienna Maraton 19 april neste år. Det er noe jeg har veldig lyst til. Men jeg må se litt realistisk på det.

Jeg har trent en del den siste tiden, og sist uke løp jeg 3 dager på rad. Det merket jeg i knærne. Maraton treningen tilsier at jeg skal løpe 3 dager på rad hver uke, og øke km uke for uke. Realistisk sett er jeg ganske sikker på at det ikke kommer til å gå. Om jeg ikke plutselig skulle bli 100% bra i knærne så er jeg ganske sikker på at jeg kan ende opp med å gjøre vondt verre.

Så jeg har tenkt litt. Jeg vil fortsette å løpe. Fortsette å løpe løp. Det er utrolig gøy. Men jeg må nok bremse ned litt. Jeg har bare løpt i 10mnd, med noen avbrekk. De sier at man bør ha et grunnlag på minst 1 år før man begynner på selve maraton treningen. Og med tanken på at jeg og er overvektig, så tror jeg å løpe maraton i april rett og slett er for tidlig. Uansett hvor mye jeg vil.

Så jeg endrer nå planene litt. Jeg skal fortsette å løpe, fortsette å gå ned i vekt. 20 januar begynner jeg på et halvmaraton programog løper en ny halv maraton 19 april 2009.

7 juni skal jeg løpe et 10km løp her i Wien, det løpet som fikk meg bitt av basillen til å løpe løp. I september er det hjem til Norge og løpe Oslo halvmaraton sammen med Sjefsbitchen. Og forhåpentligvis kan jeg stille til maraton løp i Luzern, Sveits, i oktober, 1 år etter at jeg løp min første halvmaraton på samme sted.

Så der har dere det. Jeg har tenkt på dette en stund nå. Og selv om det stort sett går greit å løpe, så merker jeg det godt i knærne etterpå, enkelte ting som gjør vondt i hverdagen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *