Oppsummering av November

November ja.

Har fått inn 17 trenings økter, 123.5km ble løpt, mange kcal ble forbrent, noen kg er og faktisk borte. November har vært en bra mnd.

Knærne har oppført seg greit, jeg kjenner at de er der, men ikke verre enn at jeg ikke har smerter når jeg løper. Har klart å holde meg sykdomsfri *banker i bordet* og jeg har kommet inn i en grei trenings rutine.

Mat inntaket har jeg og fått kontroll på. Spiser betydelig mer karbohydrater enn jeg har gjort før når jeg har gått ned i vekt, men det går helt greit. Trenger det når jeg løper.

Jeg håper at i desember klarer jeg å forbedre tallene med flere treningsøkter og flere km løpt.

Ellers har jeg vært ute og løpt i dag. Utrolig deilig. En runde som gikk i 7min pr km. Puls på 77% igjennom hele. Følte ikke at jeg presset meg. Går fortere å løpe inne enn på løpebånd, så jeg skal bli flinkere til det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *