10km på en lørdagskveld

Dagene går, litt å gjøre, men trening får vi tid til.

I dag var jeg på kurs fra 9 til 17. Dro hjem og hentet treningstøy og dro på trenings senteret. Busy til å være så sent på kvelden.

Fant meg en mølle og satte avgårde. Jeg hadde selvfølgelig glemt hodetelefoner til ipod, så jeg fikk med meg alt rundt meg. Heldigvis var det noe spennende på Eurosport, så det fikk tiden til å gå.

Etter oppvarming lå jeg i 8.1km/t frem til 30min. Så økte jeg til 8.3 og lå der en stund. Siste 15min lå jeg på 8.5 og siste 5min på 9km/t. Det ble totalt 10.1km på 75min. Grei avslutning på løping for november.

I morgen blir det spinning, skal bli deilig.

Ellers hadde jeg klart å kalkulere feil på når jeg skulle starte maraton trneingen. Jeg trodde det var 9 desember, men det er uka etter. Jeg kommer til å fortsette å løpe slik jeg gjør nå frem til jeg starter. Ser ut til at det funker fint.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *