Jeg trener videre

Skjer ikke så mye her om dagen. Jeg fortsetter å trene, prøver å få trent bort noen kg til før jul. Så langt går det greit. Spiser greit om dagen og, sunt og godt.

Ellers må jeg si at det er kjempe støtte å få fra et par grupper på Vektkubb.no sitt forum. Er en hærlig gjeng. Jeg bruker dagboken der inne mye mer slavisk nå, og det vises og på vekten. Motivasjonen er tilbake, lysten på å lage mat, trene, komme seg ut, ja, ting er bedre om dagen.

Jeg er litt bekymret for knærne mine. Jeg kjenner ikke noe når jeg løper, men nå løper jeg bare annenhver dag. Men jeg kjenner det litt når jeg går i trapper og om jeg setter meg på huk. Det er ikke helt bra. Men vi får se hvordan det går.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *