Første løpetur i snøvær

Jeg vet jeg sa jeg kom til å bli borte frem til 8 desember, men jeg måtte innom igjen.

I dag har jeg hatt min første løpetur i snøvære. Våt ble jeg, litt kald var jeg, men deilig var det.

Det var fint tidlig på dagen her nede så jeg tenkte en tur ute ville jgøre godt i dag. Men da jeg endelig kom hjem fra dagens gjøremål så hadde det begynt å snø. Ja ja tenkte jeg, da får vi prøvd det og.

Kledde godt på meg, underskjorte, langermet skjorte og vinter løpe jakke, termo bukse, hals, lue og votter. Da jeg kom ut lavet det ned og jeg måtte se ned for å i det hele tatt se noe, men jeg kom meg til ikke trafikkert vei og satte igang.

Det ble en rolig tur, måtte være litt forsiktig hvor jeg satte bena. Jeg ble våt nederst på buksa og skoene ble gjennomvåte. Det var ikke  for kaldt på overkroppen eller hodet. Lårene og rumpa ble kald. Nå har det jo seg slik at kroppen transporterer blodet bort fra de stedene man minstr trenger det når man løper, men det er nok bukser som holder mer på varmen enn den jeg har. Jeg får legge Nike Termo bukse til ønskelista til jul.

Jeg kjente det litt i knærne på slutten, men ellers var hele opplevelsen en hyggelig en. Det ble 10.4km i en fart på 7.33 pr km. Greit det for en rolig tur i snøværet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *