Kjeve til besvær

Jeg driver nå og pakker til turen min. Jeg reiser til Sveits og Lucerne i morgen kveld. Jeg har sjekket inn alt, sete på først rad.

Alt jeg trenger til selve løpet er pakket, nå mangler bare alt det andre jeg trenger. Skal bo hos en pirat som jeg har møtt i vektklubb her på VK. Så det blir spennende og morsomt.

Ellers så har jeg vært hjemme fra jobben i 2 dager nå. Jeg plages fryktelig med kjeven. Var hos tannlegen på akutt time på mandag pga smerten og han sa at dessverre så må jeg bare ha det slik frem til neste uke.

Det sprenges og trykkes, noe som og gir meg hodeverk. Smertestillende tar noe, men ikke alt, så det er konstant smerte. Det har og gjort at det ikke har blitt noe løping. Jeg skal prøve meg på søndag, men om det ikke går, så går det ikke.

Jeg kan nedgradere til en 13km om jeg merker at det ikke går. Jeg inser at jeg ikke har fått optimal oppkjøring og tar dette til betraktning når jeg står på startstreken på søndag. Men jeg stiller til start, det gjør jeg.

Jeg vet ikke hvor mye jeg blir på nett fremover, men jeg skal oppdatere. Svar på kommentarer kommer senere.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *