1 uke igjen….og jeg er ikke klar

Beklager at det har vært null oppdatering her, må bare ta det på min egen kappe.

Det har skjedd fint lite her om dagen, annet enn tannlege besøk. Har vært 4 ganger til nå og har vel 4 ganger igjen. Jeg har tannlege skrekk til de grader så jeg går til en spesialist, og han retter opp all feilen den norske skoletannlegen har gjort, samt tar noen hull jeg har fått. Det har da ført til at jeg ikke kan tygge på hverken høyre eller venstre siden, og at jeg går med konstant vondt i kjeven.

Det, samt noen uker med mye jobbing (som endelig har roet seg ned), har ført til at det har blitt null trening på meg. Så og si. Har syklet en del, men det har blitt lite jogging. Har og vær en del småforkjølet.

Så jeg er ikke klar om en uke, det er sikkert, men jeg skal fullføre. Jeg har 3 timer på meg, det må gå. Jeg har satt meg dette målet, og har ingen planer om å gi opp nå selv om oppkjøringen ikke har blitt som ønsket.

På torsdag reiser jeg til Lucerne, Sveits. Gleder meg til det. Løpet er søndag morgen, jeg skal holde dere oppdatert.

Jeg er i live, og har ikke gitt opp.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *