Vaselin er min venn

Ikke slik du tror da.

Den siste tiden har jeg hatt problemer med shafting. Gnagsår. På lengre turer har jeg fått sår enkelte steder, blant annet etter puls belte. (Les Rotte fant ut at det var ypperlig knagge plass og har laget en kant).

Etter å ha lett etter anti shafting eller hva det nå heter, som jeg vet finnes, bare ikke her i Østerrike, så har alternativet blitt vaselin. Før dagens tur smurte jeg inn de steder hvor jeg vet det gnager og satte av sted.

16km stod for tur, lengste jeg har løpt til nå. Knærne var greie, bena føltes litt tunge, men jeg kom meg igjennom hele. 3km før jeg var ferdig hadde jeg mest lyst til å legge meg ned, men jeg holdt ut, jogget hele veien.

Tiden ble 1t59min15sek på 16.1km. Det blir en snitt tid på 7.25 pr km. Det er jeg fornøyd med.

Jeg hadde og min første runde med Gel i dag. Da var noe slimete herk. Jordbær/banan smak smakte ikke godt, det er sikkert. Det skal drikkes med mye vann, så jeg fikk det ned, men den smaken skal ikke prøves igjen.

Ellers så hadde jeg for lite vann med meg. Da jeg kom hjem var jeg full av salt i fjeset. Jeg må bli flinkere til å ha med meg nok vann eller finne andre vann resurser langs ruta.

Jeg merker selvfølgelig at jeg har løpt i dag, nå på kvelden, men knærne klarer seg overraskende bra. Neste uke er det 18km, uke etter er det og 18km. 2 uker før er det 20km. Så begynner Taper, nedtrapping.

4 uker igjen nå…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *