Hva gjør man på en lørdags kveld?

Jo, man drar og svømmer.

Jeg hadde så liten lyst til å dra. Det er 40min å sykle hver vei og jeg hadde mest lyst til å bra bli hjemme. Men jeg kom meg ut, og det er jeg kjempe stolt av.

Til å være så sent (18:00) var det mye folk i bassenget. Men heldigvis har de 3 baner delt av for de som ønsker å trene. Jeg gjorde som sist, svømte annen hver bryst og crawl, men merket at innsiden av låret begynte å plage meg igjen så da ble det en del crawl på slutten. Svømte igjen 2500m på 65min og så 500m til rolig. 3000m totalt. Ikke verst det på en lørdags kveld.

På torsdag var jeg ute og løp igjen. Ble nesten 11km før kl6 om morgenen. Bra tempo gikk det og. Snitt på 7.16 pr km.

I morgen er det 16km på programmet. Jeg har i dag kjøpt min første Gel som jeg skal prøve ut….så får vi se hvordan det går.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *