Vi returnerer nå til oppsatt program

Det er min egen feil at det har blitt lite oppdatering her inne, men jeg er nå tilbake igjen for fult.

Denne uka har jeg fått løpt 3 ganger. Tirsdag, fredag og i dag. Tirsdag (59min) og fredag(51min45sek) ble det 6.9km og i dag 14.8km(1t51min50sek). Det går ikke så fort, men jeg jogger, det er det som er poenger. Jeg kommer meg nok ikke tilbake til 5 ganger i uka, jeg har knærne å tenke på, men det går fremover.

Jeg har fått hentet de riktige sålene og det føles mye bedre. Tar selvfølgelig litt tid å bli vant til det, men jeg føler at foten ikke lenger sklir ut som den gjorde før. Så lenge jeg varmer opp godt så går det bra med knærne. Det er mest høyre som plager meg.

Det er i dag 5 uker til halvmaraton. Jeg har satt et realistisk mål å komme inn mellom 2t30min og 2t40min. Etter en del uker nå uten ordentlig løpe trening så regner jeg med at noe raskere enn det ikke er mulig.

Ellers går det kjempe bra med Yoga. Jeg merker jeg blir mykere og sterker, så dette er noe jeg skal fortsette med når disse 8 ukene er over.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *