Life took over

Jeg er tilbake i Wien og her har livet tatt litt over de siste dagene.

Tirsdag var det først på jobb og så på kurs. Hele gårsdagen gikk i kurs, og jeg skal først på kurs og så på jobb i dag. Jeg jobber faktisk med et norsk eGovernment prosjekt som vi skal prøve å kopiere her i Østerrike. Ellers så skal jeg til veterinæren med en av rottene på tirsdag for å få sterilisert han, han har litt mye hormoner om dagen, så jeg har de nå i hvert sitt bur.

Når det gjelder trening så har jeg ikke begynt å løpe enda. Det har blitt spinning den siste tiden. Jeg skal kutte ned på løpingen til 3 ganger i uka og jeg håper at knærne holder. Resten blir spinning, svømming og yoga. Forhåpentligvis kan jeg ta en løpetur på søndag, da er det 6 uker til halvmaraton.

Jeg skal tilbake til legen i dag med sålene. Jeg føler at de er helt klart feil. Foten sklir mer ut enn før og det er ikke noe behagelig. Om jeg må ha nye så får han betale de. Om han sier at det er riktig, noe jeg nekter å tro, så vet jeg om et sted hvor de kan teste meg, jeg får ta en tur dit på fredag om de har tid.

Jeg har tenkt å meld meg på et annet lite løp får den tid. Det er Vienna Night Run. Er ikke mer enn 4km, men går som sagt om kvelden. Det er 14 oktober, så rett før halvmaraton

Jeg og en venninne her nede har startet en liten vennskaplig konkurranse for å se hvem om klarer å gå ned mest på en fornuftig og riktig måte de neste 6 ukene. Det er bare for å skjerpe seg litt og bli litt mer fokusert. Den som vinner får et måltid av sitt valg, forberedt av taperen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *