Spinning i stua, og feil såle kanskje?

Jeg er i Norge om dagen og her går det i hundre. Men min mor har en spinning sykkel i stua så i dag tidlig fikk jeg meg 1 time på den. Det er perfekt siden jeg ikke kan løpe noe om dagen.

Ellers så begynner jeg å lure på om jeg har fått feil såle, at ortopeden har tatt helt feil. Han sa nemlig at jeg over prosjonerer. Men i følge mine sko, så underprosjonerer jeg. For hele utsiden av sålen er slitt bort.

Jeg skal se om jeg ikke får kommet meg innom til uka. For når jeg går med sålene så føler jeg at foten sklir mer ut til siden enn den har gjort får. Ikke vet jeg hva som skjer, men jeg vil ha sjekket det så jeg ikke går med feil såle og bena blir enda verre.

Jeg har ikke fått tid til å se på kommentarer, men jeg skal få gjort det når jeg kommer tilbake til Wien.

Håper alle her en fortreffelig helg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *