Jeg er her enda

Jeg har ikke forsvunnet, jeg har ikke gitt opp.

Har bare hatt en uke med mye på programmet. Siden tirsdag har jeg vært i utdanning i forbindelse med jobben. Jeg er så heldig at jobben helst vil at du vet litt ekstra, så de kjører en haug med kurser som du må igjennom i løpet av de 4 første årene i jobben. Jeg har hatt 4 dager med EU’s historie og oppbygning, samt Østerrikes grunnlov og offentlige styrkemakter. I morgen er den store prøven hvor jeg må ha 80% riktig for å stå.

På torsdag var jeg igjen hos legen. Jeg trodde jeg skulle få støtte bånd til kneet, men det viste seg at jeg skal ha såle. Jeg fikk tatt avstøpning av begge bena og skal hente sålene på onsdag. Jeg har 2 par, et til hverdags og et som skal i trenings sko.

Jeg har og fått løpe forbud frem til jeg får dem og det har ikke vært noe morsomt. Knærne har vært ganske så vondt uansett hva jeg har prøvd av trening, enten det er sykling, gå eller annet. Jeg gjør styrkeøvelsene som jeg har fått og håper at når jeg endelig får sålene på onsdag at jeg forsiktig kan begynne å jogge igjen.

Uansett så har jeg ikke gitt opp. 26 oktober står jeg på startstreken i Lucerne og skal klare å komme meg inn under 3 timer om jeg så må krabbe meg over målstreken.

Det tar 1-3mnd å bli bra av skaden jeg har, så jeg må se hvordan det blir med tid til maraton 19 april. Kan hende jeg må utsette. Målet er før jeg blir 30, så da har jeg frem til august.

Tusen takk for støtten alle sammen, jeg skal slutte å forsvinne slik, og heller holde dere oppdatert over hva som skjer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *