Største nederlag til nå

I går var jeg som vanlig opp og ut når hanen gol.

Begynte greit, men var ikke kommet mer enn 400m før jeg merket det i knærne. Jeg prøvde å tøye og så fortsette, men det gikk ikke. Jeg gikk til jeg kom til mykt underlag og prøvde forsiktig. Det gikk greit en stund, men etter 3km ville bare knærne ikke mer, så jeg måtte gå resten av turen.

Det var et stort nederlag. Frem til nå har knærne vært fine på tur. Jeg tror det kan ha noe med at legen drev og presset og vridde på knærne når jeg var hos han på mandag, og håper at det gir seg.

I dag er jeg ikke ut på tur. Jeg skal trene spinning og styrke etter jogg, la knærne få hvile litt. I morgen skal jeg få tilpasset støtte og  jeg håper det hjelper.

Humøret er ikke det beste om dagen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *