Halvveis til halvmaraton

Det er nå ca 9.5 uke siden jeg startet treningen til halvmaraton, og på søndag er det 9 uker til jeg skal løpe halvmaraton.

Skrekk og gru, tiden har gått så alt for fort. Jeg føler ikke at jeg kommer til å bli klar til da. Ikke har jeg noe særlig fart, og knærne vet jeg ikke om vil ble med på dette her.

Men jeg gir ikke opp. Ingen fare. Jeg skal fullføre. Jeg har 2 tider jeg må passe på. Under 3 timer på halvmaraton og under 5.5time på maraton. Det skal jeg klare.

Var i dag ute på en 8.4km runde. Både ben og knær føltes fine. Kjente jeg hadde ikke noe problemer med å holde et greit tempo. Hadde glemt å lade iPod, så den døde ved 5km. Merkelig å høre på alle lydene man lager.

Kom meg igjennom runden på 1t1min30sek som er 4.5min raskere enn på tirsdag. Godt fornøyd med det. Knærne har og vært fine i etterkant.

I ettermiddag var jeg og trente styrke på bena. I morgen har jeg fri så da kan jeg trene styrke på bena. Må prøve å hjelpe knærne så mye som mulig. Jeg er passe mørbanket nå, så jeg er glad jeg ikke skal ut i morgen tidlig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *