Kjære knær, hør på meg

Jeg vil veldig gjerne at dere oppfører dere. Ikke lager noe ugang når jeg er ute på tur, eller etter turen. Gjør den jobben dere skal, og ikke noe mer tull. Jeg har ikke tid til at dere står på sidelinjen og ler mens jeg krøker meg igjennom dagens km. Jeg trenger å vite at jeg kan stole på dere og at dere holder hele veien til mål.

——————————————–

I dag var det tungt å stå opp. Ble litt sent i seng i går, ihvertfall etter min standard om dagen. Hadde mest lyst til å legge meg igjen.

Knærne er ikke så ille som for noen uker siden, men de har begynt å verke litt igjen. Ikke mens jeg løper, men etterpå. Dagens runde ble på 9.6km. Det gikk tregt, fryktelig tregt. Bena var tunge, følte at jeg subbet de med meg. Men kom meg igjennom på 1t 20min

Jeg har time hos ortoped på mandag, men etter å ha lest en del så tror jeg at jeg kan ha runners knee. Er jo ikke sikkert, men jeg tror det er det.  Det er det heldigvis muligheten til å gjøre noe med. Så vi krysser fingrene for at det er noe som man kan fikse og jeg kan fortsette å løpe.

I morgen er det 8km i veldig rolig tempo. Knærne har vært egentlig ganske greie i dag, så jeg prøver meg i morgen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *