Langt har blitt kort…

Det som før var lange turer, har nå blitt korte turer.

Da jeg begynte å trene til halv maraton var det 7-8km som var mine lengste turer. Nå, etter 9 uker med trening, har det som før var mine lange turer blitt korte og mine lange har blitt veldig mye lengre.

I dag hadde jeg 8km på programmet. Kom meg ut litt før 5. Trøtt var jeg, mørkt var det. De først 3km gikk tungt. Hadde glemt å ta astma medisiner så første 3km gikk på å få kontroll på pusten. Klarte det. Neste 3 km gikk kjempe bra. Bra tempo, form og det hele. Sist 2.4km var tungt. Fikk liksom ikke noe til å stemme. Men kom meg igjennom turen.

Brukte 1t 6min som gir en snitt tid på 7.44 pr km. Helt greit. Jeg ser ikke så mye på tid de neste ukene. Jeg vet at jeg srkiver om det her titt og ofte, men det er liksom bare for å ha de nedskrevet et sted.

Vekten har gått videre nedover. Jeg testet dette med å veie seg dagen etter trening og dagen etter en treningsfri dag. Stor forskjell. I går hadde jeg gått ned 100g fra sist mandag. I dag hadde jeg gått ned 1.1kg siden sist mandag. Så nå blir det tirsdager, etter en treningsfri mandag som blir veiedag.

Forresten så ville ikke Nike+ funke i dag. Håper det ikke er noe som forsetter, jeg liker å følge turene mine på den. iPoden funker så jeg får se hva som har skjedd når jeg kommer hjem. Ikke noe jeg gadd å fikle med da jeg stod utenfor døre på vei på tur.

Skal å trene styrke overkropp etter jobb.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *