Jogget 50km på en uke

Sliten. Veldig sliten. Men det føles godt.

Jeg har klart et nytt mål, brutt en ny grense. 50km på en uke. Kom litt tidligere enn planlagt, men greit nok. Morsomt er det, det er sikkert.

I dag var det 13km som stod på programmet, men det ble til slutt 14km. Det var en tung tur, vondt både her og der, men ikke i knærne. Jeg kom meg igjennom, noe som er viktig. Jeg merker at når jeg først har kommet meg ut så går det greit å presse seg igjennom turen.

Jeg brukte 1t 46min 10sek på turen  som gir en snitt fart på 7.35pr km. Grei fart, fornøyd med den. Må jobbe mer teknikken når jeg løper lengre turer, men det kommer nok.

Jeg skal på vekta i morgen, men jeg har merket at når jeg har lange turere i bena så går vekta opp dagen etter. Så jeg skal offesielt veie meg på tirsdags morgen. Har treningsfri på mandag. Det trenger jeg. Sliten nå.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *