Teknisk bra, litt fart og hva de 2 neste ukene bringer.

Det er kjølig her i dag, samt vind, så det var på med lang bukse og langermet topp da jeg kom meg ut i 10.30 tiden i dag.

Etter å ha lest igjennom linken jeg poste i går nok en gang, så prøvde jeg å følge det så mye som mulig. Jeg hadde 176bpm på øret som jeg og klarte å holde. Jobbet og med hoftene og bena. Armen har jeg hele tiden hatt i bra posisjon.

Jeg merket at det var lettere å holde takten og bena jobbet raskt når jeg fikk hofta mer fremover. Passet på at jeg brukte magen og ikke brystkassen når jeg pustet.

Det ble 6.8km på 46.52 som gir en snitt fart på 6.53 pr km. Det er jeg kjempe fornøyd med. I morgen er det 13km på programmet, den skal få i litt roligere tempo.

Dette at jeg har fått opp tempoet de siste rundene har nok mest med at jeg har hatt en uke fri og jeg har fått en slags peak. Neste uke og uken etter vil nok bli uker hvor jeg skal streve mer og det at jeg tok en uke fri tar meg igjen.

Grunnen til dette er at det tar ca 10 dager fra trenings stimulus frem til kroppen reagerer på det. Så når jeg nå har kommet tilbake etter en uke uten trening tar det noen dager før jeg vil merke det. Så etter nå ha hatt en bra uke så må jeg være forberedt på at de 2 neste ukene kan bli veldig harde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *