Gjesp

Trøtt ja, det er sikkert. Kom meg opp i dag og. Ikke like lett som i går, men jeg kom meg opp.

Ut på tur, 6.6km. Så nettopp i kalenderen at det skulle vært 5km siden jeg har 9.5km i morgen, men løpt er løpt :) Grei tur. 2min bedre tid enn i går. Men det går enda sakte. Jeg burde komme ned i 6min pr km før halvmaraton. Jeg ligger enda på over 7min, og jeg  har ikke mange ukene igjen.

Jeg driver ikke med fart trening. Nå som jeg driver med opptrapping av km så må fart lek ligge. Jeg får bruke de ukene mellom halvmaraton og programmet til maraton begynner, til å trene fart lek. Men forhåpentligvis så kommer farten etterhvert som km kommer. Ihvertfall litt bedre fart.

I går ettermiddag hadde jeg PT time med Stephan. Merkelig time. Jeg var trøtt og veldig kraft løs, og han terget og pushet på med kg. Jeg tok 12 repetisjoner på 27.5kg i benkpress. Sikkert ikke så bra, men det meste jeg har klart til nå. Har bare gjort det 2 ganger.

Stephan blir borte frem til 1 september. Jeg får trene en del frem til han kommer tilbake og så forhåpentligvis overraske han. Det er lov å prøve ihevrtfall.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *