Back on Track

Etter en uke i en slags funk. Små hoste og snufsete, lyst til å trene, men har liksom ikke kommet meg ut, er jeg nå tilbake. Jeg har ikke kommet meg opp om morgenen, tenkt at jeg skal trene på ettermiddagen, men det har da ikke skjedd.

I helgen satt jeg og tenkte på hva jeg gjorde når det fungerte. Hva jeg gjorde da jeg kom meg ut og løp 4-5 ganger i uka. Løsningen er at jeg må ut og løpe på morgenen. Så nå er det tilbake til tidlig i seng og tidlig opp.

Etter en uke uten trening, uten løping, kom jeg meg opp og ut i dag. Det ble 6.6km. Det var utrolig godt. Litt kaldt, men godt. Det er det som må til for at jeg skal få dette til å fungere.

Jeg har gått glipp av en uke med trening. Det var en uke uten lang trening på søndagen, men en uke med jevnt over mellom distanser. Turene midt i uka har økt i lengde. Jeg har nye 13km på søndag. Det økes nå jevnt over hver uke.

Jeg merker at jeg ikke har løpt på en uke. Farten i dag var lav, men ellers kjentes alt greit ut. Skal til sports legen neste uke, er spent på hva han sier. Uansett så kommer jeg til å fullføre halvmaraton i slutten av oktober.

Det som var positivt med denne uka uten trening er at jeg har gått ned 1.5kg. Etter mange uker hvor jeg har stått stille så håper jeg at den er på vei nedover igjen. Det var i går 11 uker til halvmaraton. Hadde vært greit å få bort 5-7kg innen den tid. Spesielt med tanke på knærne.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *