13.5km kl 0630 på en søndag

I går var jeg så heldig å få besøk fra Norge. Kjempe koselig. Var ute en tur midt på dagen og løp 6.5km i varmen. VARMT! Bena føltes greie.

I dag hadde jeg 13km på programmet. Jeg gikk glipp av min lange tur pga knærne sist helg, så det var viktig å få denne inn i bena.

Jeg våknet av meg selv kl 6, lyset. Jeg fikk i meg noe mat, kledde på meg og kom meg ut av døra kl 0625. Fikk strukket litt og satte i gang. Knærne virket bra. Etter 9km begynte de å bli slitne, men ikke noe spesielt vondt ellers.

Runden gikk på 1t40min. Ikke noe kjempe fart, men det er ikke det som gjelder nå. Det var deilig å så en lang tur i bena. I morgen tar jeg fri, jeg har bursdag og besøk fra Norge. Nå stikker vi en tur til Salzburg på dagstur.

Ha en fortreffelig søndag alle sammen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *