Første og siste løpetur, og noe litt skremmende

Første løpetur siden 5km på lørdag.
Siste løpetur i juli.

Mandag var siste treningsøkt, lørdag var siste løpetur. Knærne mine har slått seg litt vrang, men ser ut til at de har blitt bedre. Vondt var det ikke å løpe, nå får vi vente og se hvordan de har det i morgen.

Da det var som verst med knærne mine de siste dagene så gikk tanken om at jeg kanskje måtte gi opp drømmen om å løpe et maraton. Hadde null lyst eller motivasjon til å trene. Jeg merket at om målet var borte så var lysten borte.

I min kamp om kg har jeg gått opp og ned og så opp igjen. Jeg har kommet i gang, men så etterhvert har jeg gitt opp litt, selv om jeg har kommet langt på vei. Jeg har hatt mål, men de har vært mer overfladiske. Den følelsen var ikke der nå som jeg hadde et mål å jobbe mot. Et langsiktig mål. Jeg gledet meg til å dra ut å løpe, selv om det var tungt, så var det morsomt.

Det var skremmende å se hvor fort det forsvant når målet var borte. Eller følelsen av at målet var bort. Jeg har enda en lang vei å gå, og mye jobbing med meg selv. Men dette skal jeg klare. Jeg er mer motivert en noen gang, og forhåpentligvis finner de ut av hva som plager knærne mine.

I dag var jeg ute og løp 8.1km. Det var tungt, men og utrolig deilig. Kjente det ikke i knærne mens jeg løp, men kjenner det litt på utsiden av hvert kne nå. Jeg tar det forsiktig og ser hva legen sier.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *