Natte aktiviteter

Tatt ca 30min etter at dråpene var tatt. Jeg kan se igjen.

Siden jeg hadde fri i dag så gikk jeg ikke og la meg før i 1 tiden i går. Rett før jeg sovnet klødde jeg meg i øyet og det gjorde vondt. Jeg trodde jeg hadde fått noe innpå øyet så jeg gikk og så i speilet. Der var øyet allerede begynt å bli hovent. Jeg fikk sett, men så ikke noe, men det så ut som om hornhinnen hadde fått en skrape på seg.

Jeg ringte 144 som er nød lege. Medisinsk tysk er ikke min sterke side, men fikk nå forklart hva jeg trodde hadde skjedd. Han ville sende noen over for å se. De kom, kunne ikke se så mye siden øyet nå var nesten helt lukket. De bestemte at jeg måtte bli med til en øyelege.

Inn i ambulanse med blålys. Overdrevet etter min mening, klokka var ikke 1:30 en gang. Kom til øyelegen ganske raskt som hverken fant noe på øyet eller en rift. Hun mente det var en kraftig allergisk reaksjon.  Jeg hadde brukt øyedråper, men de var ikke sterke nok.

De hadde ikke noe der så jeg ble sent i taxi til natt apotek og så hjem. Fikk tatt dråper og andre medisiner og etter en stund kunne jeg se igjen uten på måtte holde øyelokket åpent. I morges var det fremdeles like hovent som på bilde, men har blitt bedre i løpet av dagen.

Jeg var og trente i ettermiddag med Stephan, vi har nå begynt å kjøre frivekter på en del ting, så her går det fremover. Mine knær får hvile i dag og. Stephan er ikke helt glad for at jeg løper så jeg har inngått et lite kompromiss med han.

Jeg skal kutte ned løpingen til 3 dager i uka, spinne 2 ganger i uka og styrke 2 ganger i uka. Fredager forblir helt trenings fri. Etterhvert skal jeg øke løpingen igjen, men vi prøver nå med 4 uker med dette opplegget.

Vi krysser fingrene for at det hjelper.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *