Nå er det dessverre slik

Jeg skal egentlig løpe 11km i dag. Men mine knær er ikke enig i dag. Etter 3 dager hvor mine knær bare har blitt verre og verre så har jeg i dag bestemt at det blir nok en hvile dag. Jeg tar anti-flammatoriske piller for å se om det kan hjelpe på. I dag er knærne mine bedre enn i går, men jeg lar de hvile en dag til. Forhåpentligvis kan jeg løpe igjen i morgen.

Dette medfører enn liten endring i programmet for uka, men bedre det enn at jeg ødelegger knærne helt. Jeg skal, som nevnt, til sports lege 20 august, jeg håper at jeg klarer å holde ut til da og at jeg kan fortsette å løpe. Jeg får vurdere om jeg skal kutte ned fra 5 til 4 dager.

Å gå glipp av en lang tur er ikke bra, det er de som er med på å forberede meg til selve løpet. Men forhåpentligvis kan jeg ta den i morgen og mine knær blir bedre. Det er ikke når jeg løper det gjør vondt, men etterpå.

Jeg kunne helt sikkert ha presset meg til å løpe, men jeg tar ikke sjansen, jeg har et langt løp foran meg med mye trening frem til det endelige målet, og jeg vil klare det.

Så i dag blir det nok en hviledag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *