Tilskudd og mat

Først, for å nevne det. Jeg var faktisk ikke støl etter siste runde med Stephan. jeg kjente at jeg hadde trent, men var ikke i nærheten av det jeg hadde forventet. Stephan kommer til å bli skuffet :D

Var igjen ute på en kort tur i dag morges. 5km. Mine knær protesterer litt om dagen. Ikke når jeg løper, men etter. Jeg tar det rolig på turene, presser ikke på tid eller noe om dagen.

For å hjelpe leddene mine har jeg begynt å ta Glucosamin og Chonodroitin Sulfat. Jeg skal prøve i 6-8 uker for å se om det hjelper på knærne mine. I tillegg tar jeg Magnesium og Kalsium. Magnesium for å hjelpe musklene og kalsium fordi legen sa det. Tar og Omega 3 samt multivitaminer.

Jeg spiser et variert kosthold med mye frukt og grønt. Etter at jeg begynte å løpe så spiser jeg betydelig mye mer karbohydrater enn før, noe som jeg tror har skylden for at jeg ikke går noe ned i vekt. Jeg har ikke vært flink med proteiner, noe jeg nå endrer på. Jeg kommer til å fortsette å spise karbohydrater, bare i litt mindre mengde. Går mye i kylling, salat, hjemmelaget kornblanding, nøtter, og frem til nå, litt for mye brød. Må bli flinkere med fisk og variere litt mer i grønnsakene.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *