I morgen skal jeg vist ikke kunne bevege meg

Ihvertfall om Stephan får det som han vil.

I dag hadde jeg PT time med Stephan. Rygg og bryst stod på programmet og han har lagt opp nytt opplegg. Frem til nå har vi jobbet med 20-25 repetisjoner. I dag var vi på 12 og betydelig mye mer vekt. Var oppe i 60kg på enkelte øvelser. Han vil virkelig at jeg merker det i morgen.

Han pushet meg utrolig hardt og armer, fingre, rygg, ja alt var helt dødt etterpå. Planen er å jobbe slik en stund for å se hvilke resultater vi får. Vi skal begynne å jobbe mer med fri vekter får å bruke mer av musklene. Vi har bygget et bra grunnlag så nå er det på tide å jobbe videre.

Etter en time med Stephan var det opp på mølla. På programmet stod 6.5km. Leggene var pyton og jeg hadde mest lyst til å gi opp etter 2.5km. ved 3.5km satte jeg ned farten så jeg gikk noen hundre meter får jeg satte opp farten til 8km/t igjen. Jeg sa til meg selv at jeg skulle bare 10min til. Satte slike delmål til jeg faktisk klarte å jogge de 6.5km jeg skulle.

Jeg hadde en sang med 170bpm. Det som var litt morsomt å se var at jeg hadde samme antall skritt enten jeg hadde det på 7.5km eller på 9.5km. Det var bare lengden på stegene som var forskjellige.

Det blir en tidlig kveld på meg så får vi se om jeg klarer å komme meg ut av senge i morgen. Har treningsfri, så det blir deilig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *