Slit…..

I går hadde jeg time med Stephan som gikk veldig bra. Vi jobbet med skuldre og armer, spesielt siden jeg har en svak høyre skulder og er ofte plaget med smerter.Vi gjorde øvelser som går på å bygge core muskulaturen, da det er denne som er svak. Både morsomt og irriterende og se hvor stor forskjell det er på høyre og venstre side. Skriver med høyre hånd, og den armen burde være sterkere, men det er da ikke tilfelle med meg.

Etter den timen var over satte jeg meg på spinning sykkelen og satt og spant i 45min. Fulgte tempo på 180bpm. Det var egentlig bare for å løse opp litt i bena etter lange turen på søndag. Knærne er ikke glad i disse lange turene, men det gir seg etter 48 timer.

Trøtt og sliten sovnet jeg før kl 21 i går, deilig var det. Var oppe kl 0500 for en kort 5km. Den var rett og slett pyton. Ingenting stemte. Følte ikke at jeg fikk noe takt, hadde vondt både i leggene og under bena. Jeg jogget meg igjennom hele turen, men det gikk ikke spesielt fort.

Eneste høydepunktet var da jeg nesten var hjemme og en annen jogger kom mot meg. Først trodde jeg det var tulle jogging, men det så ut til at det var stilen hennes. Hun krysset bena helt for hvert steg hun tok, som igjen gjorde at hun fikk en slags kenguru hopp stil.

Forhåpentligvis blir morgendagens 8km bedre. Har og ny time med Stephan på torsdag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *